Dag 3 (Maandag)

Er waren gisterenavond nog 4 mensen aangekomen en deze morgen waren er nog 2 mensen bij gekomen. Het kamp blijft groeien! Top!

Deze nacht werd iedereen opgeschrikt door het “help mij” geroep!! Het raadsel wie dit was werd ‘s morgens opgelost en het was Jasper die angstig Brent vastnam. Nu is nog de vraag van vandaag waar hij over aan het dromen was.

Deze morgen zijn we vroegjes opgestaan en zijn de ladies meteen aan een looptoertje begonnen. Groep 4 en 5 zijn een toertje gaan varen. Na onze eerste training gingen we een heerlijk ontbijt eten (mmm…). Toen gingen de meisjes ‘als opwarming’ een frisse duik nemen voor de kajaktraining. We namen onze boot en wilden vertrekken voor de training, Liene duwde zich van de kant af maar was haar paddel nog in het gras vergeten. De kleintjes kregen training van Carlijn. Na de training was het lekker middageten, njamnjam. In de namiddag gingen we naar het openluchtzwembad. Iedereen had een ijsje gegeten behalve Esmee en Liene. Esmee koos snoepjes en Liene chipjes. We waren klaar voor een derde training. De training werd gefilmd en nadien geanalyseerd. Deze kan je (hopelijk) bekijken op de blog. Er waren ook 2 Duitse meisjes die naar de jongens kwamen kijken. Deze 2 lieftallige dames kwamen nadien vragen of ze zich bij ons mochten omkleden want ze waren in het water gesprongen. De reden van deze sprong weten we niet. Onze jongens waren heel galant om hun de weg te wijzen. Nadien kwamen deze dames terug langs de club gewandeld en hadden ze zich op de kant langs het water gezet. Jannick en Kobe zijn naar hun toegegaan om contact te leggen met deze lokale meisjes. Met succes voor Jannick!

Na de hotdog en fruitsalade was het al weer bijna tijd om te gaan slapen. Maar Jan is deze avond ziek geworden en heeft jammer genoeg niet kunnen genieten van dit lekkere eten. Hopelijk is hij snel beter.

Zonnige groetjes van

Annelien, Liene en Esmee