Dag 4 (Dinsdag)

Jow Jow broeders van andere moeders.

Vandaag zijn de deelnemers van het kamp opgestaan voor een nieuwe dag aan hard trainen buiten voor Aurélie en Jan de koekenpan, zij waren nog steeds ziek en je wilt het liefst uitzieken thuis. Voor de rest begon de dag met een ochtendloop en na het lopen was het tijd voor het ontbijt behalve voor Jobbe, hij had last van een zure maag en ging in de eerste training met als ontbijt appelsap. Deze training werd gevaren in de regen en veel wind en in deze training kreeg Carlijn het moeilijk want zij moest groep 3 de hele tijd achtervolgen, maar zij zei dat het was om de techniek goed te bekijken. Jannick werd tijdens de training ook ziek, dit kan misschien doorgegeven zijn door Jobbe.

Als lunch hadden de uitgeputte vaarders heerlijke tomatensoep en verloren brood dat dan toch uiteindelijk gevonden is. Daarna was het tijd voor een spoednodige platte rust want de vermoeidheid en verzuring begint er in te komen bij de meesten. Na het eten begon het keihard te regenen waardoor de afwasploeg van Kobe het werk moest uitstellen, het bleef de hele middag regenen totdat het tijd was voor de tweede training, tijdens deze training scheen de zon terug en was de wind wat gaan liggen.

Als avondeten kregen de kampleden macaroni voorgeschoteld die goed was voorbereid door de kookouders waarvoor dank 😊 . Hierna was het tijd voor het eerste kampspel, ‘Among Us in real life’    hier kort uitgelegd: Er zijn 4 personen die verraders zijn en hun doel is om iedereen te vermoorden.    Het doel van de andere -de zogezegde crewmates- is om elke opdracht uit te voeren of alle Imposters eruit te stemmen, dit kunnen ze doen als ze een dode persoon zien of om een meeting aan te vragen.    Het spel is iets ingewikkelder als dit, maar zo ken je de grote lijnen.

De imposters waren: Seppe L, Jolien, Jasper en Annelien, maar er werd gestemd a. d. h. v. vriendjespolitiek, Seppe L en Jasper hadden samen met de andere jongens de andere imposters eruit gestemd en een paar onschuldige zielen waaronder ook Jobbe. Het spel duurde lang totdat er werd gezegd dat de dode mensen hun gsm kregen en Seppe L werd direct verraden door zijn team, daarna probeerde jasper iedereen te vermoorden, maar hij miste één persoon: Jannick, Jannick liep voor zijn leven en kon het alarm laten afgaan. Er was één probleem: als er een gelijkspel was in het stemmen ging niemand dood en het was alleen Jasper en Jannick…  MAAR Brent was er nog, hij was een sudoku aan het oplossen als opdracht en hij moest beslissen: vriendjespolitiek of overwinning, en hij koos voor de overwinning en Jasper werd eruit gestemd.

De vaarders zijn gaan slapen en morgen staat er de enige halve rustdag op met een klimparcours, maar dat is voor morgen

Tot dan

Geschreven door: Bboy, Kobe en Jobbe

PS; Er waren een paar aspirantjes die jaloers waren op het geitenweekend bij de Gentse feesten, dus zij toverde zichzelf om met stroop en wat gras 😉 (Zie foto) xoxo de echte geitjes