Dag 5 (Woensdag)

Hallo iedereen,

We hebben deze ochtend goed kunnen uitslapen. Geen looptraining dus het was een rustige ochtend.

Het ontbijt was verrukkelijk. Na het lekkere ontbijt hadden we nog een vaartraining, die was wel nog pittig.

De dames van groep 3 wilden aanmeren na de training toen Mark klaar stond voor een groepsfoto.

Daar ging het even mis, Lieke nam een plons. Daarna heeft ze wel kunnen leren om op het water te kunnen opstappen in haar boot. Na het plezier op het water was het weer tijd voor een goede lunch.

Deze keer was het eten een broodje met spek en ei. Nadat iedereen zijn buikje had volgegeten met lekker eten waren we gelijk vetrokken naar het klimparcours. Toen we daar aangekomen waren kregen we gelijk ons klimsuit. Daarna kregen we alle uitleg verteld op een scherm in het Engels. Nadat dat gebeurd was mochten we gelijk beginnen met klimmen. Eerst begon iedereen met het gemakkelijke parcours om erin te komen. Iedereen heeft gestreden om zijn eigen level van parcours te voltooien. Liene heeft als jongste op dit kamp het beste van zichzelf getoond op het hoogteparcours. Toen iedereen klaar was keerden we terug naar onze kampplaats.

We kwamen op de kampplaats aan en het eten was al gelijk gereed. Deze keer waren het wraps; ze waren super lekker. Na het eten was er iets slechts gebeurd. Yannick was verliefd op een meisje dat hier rond de kampplaats aan het lopen was. Hij was zelfs een eindje meegelopen met haar maar kwam alleen terug. Of het succesvol was weten we niet. Wordt vervolgd.

Jef en Tijl